Post by swisonstorerthi on Feb 23, 2022 6:40:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Właśnie grałem wczoraj wieczorem, dzisiaj i wszystkie moje postępy zostały zresetowane. Co się stało z wydarzeniem Halloween? Straciłem wszystkie moje kostiumy i moich pomocników.
Mam kilka rzeczy do powiedzenia na temat gry. Jest to interesujące i dobrze współgra z nadużywaną koncepcją zombie. Ale jest bardzo grind i może stać się trudny, a powtarzalne umiejętności są ekscytujące, ale gra nie ma zbyt wielu strategicznych zastosowań, na których można by budować, mam na myśli to, że pod koniec dnia ciesz się tym, czego chcesz, ale może być nudna. Nadal mam nie ukończyłem gry, ale jak dotąd jest dobrze, ale nie aż tak. Poleciłbym to, gdyby ktoś szukał przyzwoitego zabójcy czasu.
Tapper/Endless Runner/Zombie Apocalypse/Retro mashup zrobione dobrze. Tylko odpowiednia ilość zabawy, bez gore, prawdziwa strategia i metody autonomii, z którymi się angażujesz. Dobra robota!
Świetna gra polecam😎
Rewelacyjna: tworząca frajdę i fantastycznie wykonana gierka. Nienachalne reklamy i dodatki do kolejny plus tej pozycji.
Po pierwsze, chciałbym dać ci tylko jeden numer, że użyłem trzydziestu klejnotów na zwoju teleportacji i nie zrozumiałem, po prostu mi się teraz przydarzyło, proszę, oddaj trzydzieści klejnotów, tak jak twoja miłość z Indii
Dlaczego gra gra się sama. Zabiera z tego całą zabawę. Zaktualizuj grę, w której możesz zmienić tę opcję. Nie znoszę gier, które grają dla ciebie.
Super wciągająca rozgrywka 👌 i wspaniała grafika 🤙 wciąż czekają na więcej aktualizacji i darmowych dodatków tak trzymaj małe tytanowe studia!
Tablica wyników nie działa, jest napisane „błąd serwera 102. Spróbuj ponownie”, napraw to!
Fajna gra, ale reklamy wideo powodują awarię aplikacji i tracę trochę postępów.Bardzo lubię tę grę, ale im dalej idziesz, tym więcej musisz grindować, po pewnym czasie robi się powtarzalna. Świetna aplikacja, wypróbuj ją!
Świetna gra uzależniająca, chociaż nie lubię tracić sprzętu za każdym razem, gdy się opanuję, to trzyma mnie w napięciu
Wspaniale wszystko, mam nadzieję, że inni deweloperzy przejdą od stylu grafiki po rozgrywkę i stworzą coś jeszcze bardziej ponadczasowego. Myślę, że ten rodzaj brawlera ma też wielki potencjał roguelike. Pewnie chciałbym, żeby animacja umierającego zombie była trochę lepsza… może jak animacje spadającej zguby… broń i więcej ruchów wydaje się naturalną ewolucją od tego… uwielbiam grę walki, odniesienia do popkultury… uwielbiam Sztuka. A dźwięk to prawie połowa powodu, dla którego gram.
Kung Fu Z Аркаде gjt
To naprawdę fajna gra zręcznościowa w stylu retro, chciałabym, żeby była trochę łatwiejsza
hej, jak użyć specjalnego ataku?
Dope, gdy już to zrozumiesz.. chodzi o czas, i to jak zaciśnięcie przycisków, jeśli twój telefon był kontrolerem. Zabawna gra!
Paywall w tej grze. Możesz nazwać to systemem "prestiżu mistrzostwa", jak chcesz, ale możesz zapłacić tylko do tej pory, zanim będziesz zmuszony dokonać tej płatności, aby zdobyć te punkty, aby przejść dalej. W pewnym momencie nie możesz przejść dalej, chyba że kupujesz aktualizacje. Odinstalowano...
Proste, ale zabawne. Niestety, gdy opanujesz na wyższych poziomach, tracisz zbyt wiele postępów.
Sterowanie i rozgrywka są GENIUSZOWE. Zarobki bezczynne również są doskonałe. Świetny zabójca czasu, chociaż nudzi mnie ciągłe szlifowanie, aby uzyskać kolejną aktualizację.
Postęp jest bardzo powolny. Bardzo szybko się nudzi
Dwvel mi odpowiedział i stało się jasne, mamy punkty i dobre relacje i więcej gwiazdek daje 5 gwiazdek
Gra jest epicka
Oh. To pełna gra bezczynności. Odinstalowany.
Kung Fu Z อาร์เคด njfe
Fajne, ale potem nudzi
Lol spójrz w górę Zmieniłem to teraz nie pamiętam kiedy powiedziałem lol spójrz w górę
jest to naprawdę fajna gra i możesz ulepszać swój sprzęt i inne rzeczy, aby być najlepszym, co sprawia, że jest tak fajnie
Zajebista gierka
Kung Fu Z Arcade obn
Podoba mi się ta gra, grałem w nią pewnego dnia i odkryłem, że płacę za nią godzinami, po prostu lubię 8-bitowe uczucie
Genialne 10/10. Polecam miłocemu takie gry
Muszę ci powiedzieć, że myślę, że to trudna gra, a zombie są trudne do pokonania
świetna zabawa wciągająca chcesz więcej umiejętności! fajnie mieć tryb vs, aby
Nie graj w tę grę, jej smród, nie pobieraj, to jest najgorsze
Kiedy robisz mistrzowską rzecz i mówi, że resetuje twój sprzęt, myślałem, że zresetuje swój poziom, ale nie, zabrał mi sprzęt, w tym moją maskę poniżej zera.
Spoko gra ale do dopracowania i kciuki bolą od grania
Uo
dobre ale nudne , dodajcie jakieś multiplayer lub jakieś eventy
ogólnie fajnie jest grać w bardzo mocne stukanie, może czujnik dotykowy może być trochę lżejszy, a może trochę bardziej responsywny, i mam na myśli, czy jest jakiś sposób, aby można było sprawić, by dopalacze trwały jakieś 45 sekund 30 sekund jest fajnie ale wydaje mi się, że to za mało
Uwielbiam zabawę, jak diabli, życzę sobie w pełni kontrolować swojego faceta za pomocą gamepada, kontynuuj dobrą pracę, nie mogę się doczekać nowych aktualizacji
wszystko
Fruit Funny Blocks: მხიარული ხილის ბლოკი თავსატეხი fne
Wygląda fajnie, ale nudno jak diabli. Po prostu gra tapper. Tak naprawdę nie robisz wiele poza przyspieszeniem ataku postaci.
mialem zagrac orzez pol godzinki po 2 godzinach skumalem ze nie pyklo. wciaga
Kocham takie gry
Sahi hai
Zwoje wskrzeszenia nie działają
gram już 2 dzień i się nie nudzę .taki klikacz
Jeśli dorastałeś kochając Capcom, nostalgia będzie trochę powstrzymywać przeciętność, dopóki nie odblokujesz The Hurricane Kick, który prawie dostanie cię lub zabije, gdy zdecyduje się odejść. Gra „meh”, która jest nieco zbyt przeciągnięta, ale nadal może uderzyć w centrum uzależnienia w twoim mózgu, ponieważ nie wymaga to żadnego wysiłku. Trzy gwiazdy.
Fajna koncepcja, ale bardzo nudna.
To dobra gra, ale kiedy dużo stukasz, telefon po prostu się zawiesza...
dodaj więcej stylów, takich jak styl ptaka itp
Kung Fu Z ארקייד zer
Ludzie. Nie moge wejść na żadnom z gier malutkich studia tytanów . Ale można wejść do moge daje 1☆... nawet na takom gre w pociągu :-(zero saczunku zero. Zero przyznawane przez datki jak to możliwe. pozdro:3
ZATRZYMAJ SIĘ... Z... REKLAMAMI. Jak ktoś ma się bawić z tymi ciągłymi przerwami.