Post by swisonstorerthi on Feb 23, 2022 6:27:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Гра бомба
Ця гра хороша, але я поставив три зірки через дві. Одна з них - це вирівнювання кораблів і дуже важко отримати кредити і золото, а ще одну в їх контейнері або ми можемо викликати коробки, ми можемо отримати лише дрони, іноді, можливо, кредити або досвід я навіть не отримав жодного корабля, це так погано і несправедливо намагатися змінити, інакше більше людей покинуть гру
Дуже весела гра, щоб ми могли мати клани у формі флотів і мати лідера як командира флоту. Я дуже сподіваюся, що згодом ми зможемо більше спілкуватися з іншими виставами.
Поки що чудова гра. Гра, схожа на кораблі World of War і 8s, напрочуд добре виконана на мобільних пристроях. Єдина скарга на те, що деякі з крутих видів зброї є лише золотими, і навіть після того, як ви збережете своє золото та купите його, його оновлення коштує все дорожче. Продовжуй гарно працювати.
Кожен починає з одного і того ж корабля, але ворог завжди перемагає, тож це відстой, єдине, що він має чудово, це графіка, було б краще, якби я вибирав більше, ніж лише один рівень, і т. д. Мій корабель був повністю оновлений і продовжував програвати проти ворога
Хлопці. Ви чудово попрацювали над цією грою, і я не можу дочекатися, коли ви випустите ще одне оновлення для нових кораблів. Я також сподіваюся, що ви випустите оновлення для авіаносців, коли будете дражнити на багатьох своїх екранах завантаження. Продовжуйте таку велику роботу
Ви справді просто скопіювали стратегію Wargaming щодо додавання все дорожчих і потужних кораблів. Рівень V, який ви можете купити за кредити, може бути забитий 2-м рівнем VI. Гра перетворилася на плату за перемогу, влада очевидна, а хакери все ще в грі. Просто потурання китам.
Управління корабля 1/10 пливе тільки прямо маневрів під час бою немає
Подивіться
Я грав у цю гру деякий час. Моя проблема полягає в тому, що гра знімає очки рангу, якщо гра виходить з ладу. Я бачу, як люди можуть уникнути матчів, закривши гру, але я не можу контролювати, чи виходить з ладу мій пристрій. Нові кораблі також дуже розчаровують. Клеймор пристойний, але досить жалюгідний, і якийсь нуб скинув за нього 200 доларів. Ви, хлопці, стали занадто жадібними. Все щось коштує. А також не ставтеся до відгуків як до неактуальних. А якщо адмірал залишив такий відгук?
Дуже весело грати. Можна використовувати дешевші витрати для деяких речей, але крім цього це чудова гра!
Це дійсно хороша гра. Він не займає місця в пам’яті, він працює та керує так само, як світ військових кораблів, і вам не доведеться турбуватися про те, що закінчаться боєприпаси або втратити кредити.
Дуже розважальний. Війна лінкорів, ігровий процес 6 проти 6. чудова гра. Після останнього оновлення почав зависати і глюк. Закриття програми. Будь ласка, виправте.
Якби в грі близько місяця можна було грати лише на матчі, і навіть ніхто, крім мене, на карті не мав ворогів, тому я їхав дуже повільно, майже без повороту чи контролю протягом 10 хвилин, то що це таке, я грав у багато ігор про кораблі та ця гра тут є найгіршою, в яку я коли-небудь грав, і вони, що ви можете купити, але купіть те, що гра мертва, щось не завершено, чесно кажучи, вони повинні заплатити мені за мій втрачений час
Клас
Ще одне оновлення, яке позбавляє старих преміум-налаштувань, придбано бойовий пропуск, і воно повинно було поставлятися з дроном, швидкістю оновлення та кораблем для особливих подій (химерою), яке ніколи не було отримано, я бачу, що немає можливості отримати їх – можу допомогти підтримати з цим?
Добре. Лише одна проблема, а не 6 на 6, коли я грав 11 на 13. Я був на 11, тому ні, дякую. Оновіть створення матчів дуже мертво, тепер я маю 25 рівень, і мене порівнюють з гравцями рівня 58+ відповідно до їхніх кораблів. Пропонуємо виправити це незабаром, видаливши.
Жадібні ігрові основи. Розблокування засновані на системі ключів. На ключі в основному потрібні гроші. Протягом 30 хвилин ви досягнете першої платної стіни.
Це гарна і повільна екшн-гра. Важко знайти екшн, який міг би бути повільним і водночас дуже цікавою. Це змушує вас задуматися про те, які кроки ви робите.
MM: Помилка завантаження, але моє з'єднання в порядку... Будь ласка, виправте якомога швидше оновлення 4/16... все ще виникають ті самі проблеми
Pacific Warships: Naval PvP Acción joo
Pacific Warships: 해군 교전 및 해상 전 액션 qnzu
Грав у неї кілька днів і насолоджуючись невеликою мірою, я зрозумів, що це 100% оплата за перемогу. кожен, хто платить, має величезну перевагу перед безкоштовними гравцями.
Зачотно
Хороша гра, в неї потрібно знати, єдине, що мені не подобається, це те, що вам потрібно багато грошей на кораблі та оновлення
Хороша гра, яка потребує критичного мислення та стратегії. Гра плавна, а хакерів мінімально, лише один з тих пір, як я граю.
Оновлення: після моїх останніх коментарів гра стала ще кращою, ніж раніше, молода команда, але тепер «сервіси Google Play» зупиняють/зламують гру, я використовував багато емуляторів, намагаючись вирішити цю проблему, але все ще залишається, досі немає системи звітності для шахраїв наприклад, наведіть і клацніть один.
Непогано, що немає дійсно високої ціни за реальні гроші, і ви не змінюєте рекламу. Єдине, що я б запропонував, — це виглядати зблизька під час стрільби, щоб ви могли бачити розташування пострілу, щоб досягти цілі.
Гра цікава, графіка норм, одна проблема хочеш грати купляй.😒
Pacific Warships: Naval PvP Actie sqxi
iv ben playing sence до перших оновлень і понаднормової роботи, оскільки я дуже багато грав і насолоджувався грою, я бачив, як усі ці оновлення приходять і просто оновлюють гру і буквально повертають і дають їй побачити, як вона розквітає цілком чесно дуже дивовижна гра, дивно, що вона безкоштовна! Я один з тих людей, які грають в ігри і, на жаль, ніколи не коментують і не оцінюють, але це буквально перша гра, яка змусила мене оцінити її, і я ставлю їй 5 зірок!!
Дуже ефектна гра, але Української мови - немає ! Мінус.
Чудова гра, я також зробив відео на YouTube про цю гру на своєму каналі «Rajns05 Creations». Але ця гра все одно вимагала покращення графіки, як показано на картинках у Google Play Store, має бути море з великими хвилями, які зроблять гру більш пригодницькою, в іграх повинні бути шторми та вітри, інакше функції цієї гри найкращі в порівнянні з іншими іграми.
Класна гра
Я сумніваюся, що Deva це побачить, але, будь ласка, додайте гравця проти ШІ, це покращить гру, давши мені можливість потренуватися з новими кораблями, і я думаю, що, можливо, невелика кампанія також була б веселою.
Краще зробіть щось із слотом для повідомлень, тому що я проклятиму цих шахраїв. Я ненавиджу емодзі. недостатньо добре, щоб передати повідомлення ворожій команді. Мені подобається гра, тільки не частина повідомлення. емодзі не впливають на команду ворога, як погані слова
Додайте буль українську мову і було б цікаво побачити прапори країн гравців
всіляко сфальсифіковані, від lol "випадкового" розіграшу 2 збігаються вгору, щоб поспішати через рівні, щоб ви опинилися під дією та мали двоє витрачати гроші, щоб 2 мали шанс. Повторюваний і справді позбавлений уяви щодо карт. Якщо ви сповільните швидкість підвищення рівня капітанства, скажімо, на 1/5 ставки, і, можливо, додасте кілька карт спеціально для капітанів вище 150 рівня, щоб не допустити його вирівнювання, тому що це стає важко, 2знайти матчі, оскільки всі перестають нудьгувати.і елементи керування варіант розміщення.
Коли я грав, я так сильно відставав, що він закрив гру, а мені довелося знову відкрити її і зробити це знову, я думаю, що є помилка, яка змушує вас відставати, а програма закривається, я хочу оновлення, і для цього оновлення я хочу GD ігрова компанія, щоб виправити це.
Pacific Warships: 海軍対決大海戦 アクション imq
Чудова гра, візуально! Але комплексна оплата, щоб грати з самого початку!
The Cook - 3D Cooking Game Опуштене aoq
Точки захоплення надто швидкі. Контролюйте 2 з 3, і гра закінчиться менш ніж за 5 хвилин. Чому обидві сторони починають з 300 очок захоплення ще до початку гри? Здоров’я корабля проти гармат зовсім не врівноважено. Есмінець не повинен бути в змозі йти навпіл з крейсером того ж рівня, тільки гармати проти гармат. У вас, розробників, є шляхи. Редагувати: Розробники, мені не подобається ваша гра. Насправді я/був завзятим гравцем у світ військових кораблів (ПК), і я думаю, що ваша гра (на мобільному пристрої) може вивести їх мобільну версію прямо з води!! (каламбур, лол). Єдина проблема полягає в тому, що вам доведеться трохи попрацювати, перш ніж ви досягнете цієї переломної точки. Продовжуй гарно працювати!
Мне понравилось спасібо
Щоденні нагороди видалено, і ви більше не можете заробляти золото – це найгірше оновлення. Але я все ще хочу грати, однак я застряг на тому, щоб переконатися, що у вас стабільне інтернет-з’єднання, у мене воно є, і я буквально вимкнув його, щоб перевірити, і він нічого не зробив. Я перевстановив його, очистив сховище та кеш. я у відчаї
загальний досвід був досить хорошим, єдине, що мені не подобається, це той факт, що завжди має бути Wi-Fi-сайт, два грають у гру
Чудова гра, мені дуже сподобався темп, не надто повільна, як у World Of Warships, але й не надто швидка. Реквізит арт-команді, всі кораблі виглядають чудово. Єдина причина, чому я ставлю цій грі 3 зірки, - це система відродження. Це абсолютно ламає гру. Це псує темп, і вмирання майже не має сенсу. Ви можете атакувати як есмінець, не боячись смерті, знаючи, що ви можете відродитися як танковий лінкор.
чудова гра, одна пропозиція, щоб по-справжньому керувати кермом і зброєю, має бути розділений екран. Після тижневої гри я виявив, що можу битися, я можу битися 3, можливо, 4 рази, перш ніж він більше не підключатиметься, доведеться вийти з гри, закрити додаток, а потім знову відкрити, щоб йти далі
Справді весело, добре. Налаштування для кораблів. Начебто побажати, де є з чого вибрати, але навколо хороша гра.
Що ж, ціни на кораблі виросли занадто сильно, ми отримуємо мало від гри, ідея полягає в тому, що ми отримуємо набагато більше, ніж, можливо, тисячу, наприклад, від 5000 до 8000 за гру або знижуємо ціни на всі кораблі (а швидке запитання, чому оновлення такі великі для двох речей
чотка ігруха
👍
Гра весела, але важко виграти матч, не сплачуючи за нові кораблі та/або оновлення... Я відчуваю, що це те, на чому дійсно потрібно зосередитися, інакше ви почнете втрачати інтерес з боку гравців.
добре