Post by swisonstorerthi on Feb 23, 2022 6:31:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Man ir Surival 12, tas automātiski pāriet uz sākuma ekrānu, ko esmu mēģinājis daudzas reizes, bet es saskaros ar to pašu problēmu, tas neatveras, lūdzu, noņemiet šo problēmu, tāpēc es piešķiru 2 zvaigznes
Šī ir slikta spēle. Lūdzu, nelejupielādējiet to. Šai spēlei ir ļoti stingra kontrole. Grafika ir laba, taču mērķauditorijas atlasi ir ļoti grūti iestatīt. Es vienmēr cenšos uzvarēt vai arī biju ļoti tuvu, lai uzvarētu, bet ienaidnieks nāk no debesīm un izšauj manu lidmašīnu un aizlido debesīs mākoņos. Tas arī aizņem ļoti daudz vietas. Lūdzu, nelejupielādējiet to
Man tiešām ir laba spēle, bet ir lielas korekcijas kontroles sistēma. Es domāju, ka kontrolei ir fiksēts jet korpuss. Mums ir jāsaņem cīņas. Viņiem nav savādāk, pirms mēs spēlējām reaktīvo lidmašīnā. Es ceru, ka jūs mainīsit šo iestatījumu. Jums ir jāiegūst vairāk instalētāju
ace savaşçı: modern hava savaşı Aksiyon sjg
Rise of Empires: Ice and Fire Стратегии gaf
Līdz šim tas ir pievērsis manu uzmanību. Mana vienīgā negatīvā atbilde ir tāda, ka ļaujiet iesācējiem iegūt nelielu uguns spēku un pienācīgas lidmašīnas, lai tās veiktu kaut nedaudz pret modernākām lidmašīnām, pirms sākat piedāvāt aprīkojumu, ieročus un citus veiktspējas uzlabojumus, ko daudzi spēlētāji nevar atļauties. Ļaujiet viņiem saslimt ar "sasodīts, man gandrīz tā bija" drudzis, un viņi vismaz nedaudz iztērēs, lai būtu pretrunā ar citiem, kas atrodas viņu līmenī vai ap to, izveidojot pilnīgāku spēli.
Briesmīgais mākslīgais intelekts, gandrīz nespēlējams, mani pārspēj F4 Phantom, kamēr es izmantoju F16, Raķešu brīdinājums ir muļķīgs, jums pat nav laika reaģēt uz ienaidnieka raķetēm, pirms varat izvietot signālraķetes, jūs jau esat saspridzināts gabalos. ienaidnieka auto lielgabals pārspēj pat jūsu raķeti, kas ir stulbi. Novērsiet šīs problēmas, spēlei ir jābūt labai, es saprotu, ka tai ir jābūt kaut kādai grūtības pakāpei, šī ir vienkārši traki sarežģīta, kas padara spēli nespēlējamu
Iepriekš esmu sniedzis pozitīvas atsauksmes, taču tas pazūd, tāpēc pēc viena mēneša spēlēšanas es rakstīju jaunu. Spēle bez šaubām ir laba. Spēle avarēja ikreiz, kad to jaunināju, taču es atradu risinājumu, mainot grafikas iestatījumus. Tad bija 3 problēmas. 1. Es nevaru pagriezt riteni, lai saņemtu atlīdzību. 2. Saglabāt un atjaunot nedarbojas, tāpēc es pazaudēju visu. 3. Pat ja man ir ātrgaitas internets, tas tiek atvienots, sakot, ka savienojums ir zaudēts. 4. Es sazinājos ar atbalsta dienestu, taču atbildes nesaņēmu.
Lieliska spēle, taču lidmašīnas kļuva par dārgām, un man ir vajadzīgas dienas, lai iegūtu pietiekami daudz naudas, lai iegādātos nākamo lidmašīnu. Tas ir arī kaitinoši, ka jums ir jāpērk lidmašīna kārtībā. Esmu spiests iegādāties lidmašīnas, kuras es nevēlos, lai sasniegtu tās, kuras es daru. Diezgan ātri pazuda interese par spēli, jo man apnika gaidīt, kad varēšu jaunināt uz vēlamo lidmašīnu nesamērīgi augsto izmaksu dēļ.
Visu laiku labākā spēle, tās grafika ir tāda, ka tās vadīklas ir labi fiksētas, un es domāju, ka tām vajadzētu pievienot vairāk ace fighter spēļu.
Pati spēle izskatās okei priekš mobilās spēles, skaņa laba kvalitāte, grafika pieklājīga, kontroliera atbalsts diemžēl nedarbojas. Izstrādātājs aizmirsa kontroliera profilam piešķirt uguns ieroču funkcijas. Kontroliera atbalsts labi pagriež lidmašīnas. Bet neko citu nedara. Bez sola sola, bum bum.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Akčné hlq
Atkārtoti rediģēt: labi, spēle turpina avarēt. Es atsāknēju tālruni un varēju nospēlēt vienu tiešsaistes komandas spēli, bet pēc tam mēģināju iekļūt spēlē 2 reizes, taču pirms spēles sākšanas tas avarē padoma ekrānā.
Šī kopumā ir ļoti laba spēle. Tam ir labas vadības ierīces un grafika. Bet, ja būtu pieejams arī vairāku spēlētāju režīms ar draugiem, tas būtu bijis labāk.
Labāki uzlabojumi. Ir jārisina AI mērogošana. Noteikti ne Ace Combat
Jāparāda ja ne visiem vismaz uzvarētāju rezultāti, lai visi redz kā ES DOMINĒJU!! Neatceros pēdējo reizi, kad zaudēju un spēlēju gandrīz katru dienu apmēram n stundas.. ARĪ tam nopietni vajadzīgs 1vs1 režīms. Varētu būt uzlabojumi, un es ar nepacietību gaidu dažus uzlabojumus. Kopumā man patīk spēle labs darbs... Pilots- "NO TRINITY!! (1) GOD!"
Atjauniniet, lai nepamanītu plaknes vertikālo apgriešanos, kad kāds nāk aiz muguras (ekrāna vidū neparādās zaļas krāsas aplis, kad tiek parādīts brīdinājums), nezināt, kāpēc to atspējojat. Tagad mums ir tikai 1 horizontāls apvērsums un jāgaida. Turklāt iepriekšējā atjauninājumā Gun Aiming bija labāks. Veiklība (griešanās ātrums) tagad kļūst ļoti lēna. Es domāju, ka tu esi saputrojies. Jūs nestrādājat pie lietām, pie kurām jums ir jāstrādā. Tāpat kā detalizēta rezultātu karte, vairāku spēlētāju spēle ar draugiem, balss tērzēšana ar komandas biedriem, spēlētāja profils.
Šeit es esmu apmierināts ar jūsu spēli, bet ir vēl dažas problēmas, manuprāt, kad mēs sākam operāciju vai izdzīvošanu, jums arī jāpiebilst, kā mūsu iznīcinātājs iet, sākot no pakaramā, kā tas paceļas utt. Un šajā laikā tas tiek sākts no mūsu lidmašīnas parādīšanas, lidojot pašam, tāpēc, lūdzu, atrisiniet šo problēmu ... tqqq
Man patīk šī spēle, bet kāpēc gan jums neatrisināt iesaldēšanas problēmu, jo tā notiek daudzos tālruņos, visiem maniem draugiem tā patīk, bet viņi turpina sūdzēties par spēli, jo tā sasalst katru reizi, lūdzu, izlabojiet to un paldies par spēli
Man ir ļoti skumji par tavu spēli, es veiksmīgi spēlēju 5. kampaņas sektu, bet tu neļāvi man pāriet uz 6. kampaņas sektu, !!!!!!!, lai zinātu, ka man ir 15 ērgļu cīnītāji 400 000 zelta gabalu, jūs ļoti gaidījāt, bet jūs neinteresējāt par mūsu jautājumiem, es to atinstalēšu bez žēlastības.
Grafika = laba spēle = laba, bet vadība ir slikta, es vēlos, lai kursorsviru pielāgotu, bet tā ir laba
Laba spēle; nevar spēlēt par 20 lvl. Patērēju daudz laika, lai sasniegtu 20 lvl, tagad spēle nepaliks atvērta, kad atveru kampaņu. Izdzēsts.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Akční igu
Šī ir piedzīvojumu un jauka spēle, taču sestais līmenis ir ļoti grūts, taču šī ir labākā spēle
Man spēle patīk, bet ir dažas problēmas, kas jārisina. Tas neļaus man griezt riteni, lai saņemtu papildu zeltu. Kad es noklikšķinu uz tā, tas neko nedara. Tāpat jūs nevarat veikt apgriezienus vai cilpas.
Lieliska grafika, laba skaņa un spēle. Šķiet, ka GD Company lieliskā Modern Warplanes ir atjaunināta. Iespējams, labākā iznīcinātāja pilota spēle.
Jūsu lidojuma vadība ir nedaudz par daudz, tā kompensē daudz, bet izņemot to, tā ir sasodīti lieliska spēle
Ļoti interesanta spēle, viena no labākajām gaisa kaujas spēlēm, ko esmu spēlējis. Tā turpināt.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes アクション rjwh
Lūk, ko es nesaprotu. Spēles izstrādātāji sniedz jums atjauninājumu. Kādā brīdī ritenis man iedeva 75 000 monētu, 40 000 monētu un 20 000 monētu. Es atjauninu spēli un tagad saņemu 30 000 monētu, 12 000 monētu un tagad 7000 monētu. Vai kāds var man paskaidrot, kā tas ir atjauninājums? Nav iespējams iegādāties monētas, un tagad pēc atjaunināšanas jūs saņemat mazāk monētu, tāpēc man tas ir jāmaina no piecām zvaigznēm uz trīs zvaigznēm.
Kāda ir neparedzētā kļūda. Jūs nevarat atvērt spēli, tā katru reizi avarē.
Es neesmu iznīcinātāja pilots. Bet šī spēle bija ļoti jautra. Grafika ir lieliska. Es vienkārši labi pavadu laiku spēlē, kas tikai turpinās. Tas beidzas tikai tad, kad jūs sasniedzat piecu zvaigžņu rangu. Tas mani ir izaicinājis un ļoti reti piedzīvojis neveiksmi. Mana vienīgā patiesā sūdzība ir tāda, ka tiešsaistes cīņā starp spēlētājiem nav saziņas.
Tā bija lieliska spēle, taču kustību vadīklas ir dīvainas, tāpēc es iesaku izmantot prieka nūju.
ļoti! ļoti! lieliski, tomēr man ir radušās problēmas ar tastatūras vadīklām. Cik es redzu, tiem nav tastatūras vadības ierīču. Es strādāju, lai sazinātos ar izstrādātājiem, bet vēl neesmu sazinājies. liels paldies par jūsu pakalpojumu
Tas bija jautri, taču, lai iegūtu zeltu, ir jāmaksā vai jānoskatās video. Ja nevarat uzlabot savu lidmašīnu, jūs ik pa laikam esat iestrēdzis, spēlējot vienu un to pašu muļķīgo spēles režīmu. Žāvas.
Neticama grafika un spēle. Tas jūtas neticami reāli. Tā es teiktu, ja kļūmes nebūtu notikušas, tiklīdz es nopirku A-10. Nevarēju pat tikt pāri 5. līmenim, ja vien nespēlēju ar sākumā doto noklusējuma plakni. Šī spēle ir pārāk laba, lai tajā būtu kļūmes vismaz tik agri. Žēl gan. Noteikti būtu 4-5 zvaigznes.
Es nevaru izmantot citu iegādāto lidmašīnu, darbojas tikai noklusējuma lidmašīna, cita lidmašīna nereaģē nevienā darbībā, vienmēr tumšs ekrāns. Es mainīšu savu atsauksmi, ja būšu apmeklēts
Lidojuma skārienvadība ir lieliska. ES mīlu šo spēli. Es vēl neesmu iztērējis ne santīma, un man arī nevajag. Tikai viena lieta... spēlētāju statistikas nav. Piemēram, visās slepkavībās un nāvēs... un zemākajā rangā (tiek rādīti 100 labākie spēlētāji, bet tas arī viss). Gribētos redzēt pasaules reitingus plus vietējos.....lieliska lidošana.
Ļoti laba spēle, bet izlādē pārāk daudz akumulatora, un jums ir jāpērk viss (ložmetēju lode, raķete, pretpasākums) spēles valūtā, ko ir grūti nopelnīt, tāpēc mēs nevaram nopirkt labu lidmašīnu. Tāpēc, lūdzu, dodiet neierobežotu ložu skaitu. un raķetes, un pārdošanas iespēja, kur mēs varam pārdot nevajadzīgu munīciju un lidmašīnu, lūdzu, kopumā tā ir laba, reālistiska un augstas grafikas spēle. Iesakām to lejupielādēt, ja jums patīk rullēt pa debesīm.