Post by swisonstorerthi on Feb 23, 2022 6:34:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox xal ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Bu, əslində əyləncəli bir oyundur, lakin absurd pul xərcləmədən və hər oyunda birdən çox reklam izləmədən nadir hallarda irəliləyəcəksiniz.
Əla oyun, amma lütfən, günəş enerjisi reklamlarını oynatmağı dayandırın, onlar davamlı olaraq reklamda 20+ saniyə ərzində bir neçə dəfə dayanırlar, sonra birincilər bitdikdən sonra ikinci dəfə oynayacaqlar, o zaman mükafatı yalnız yarısı alıram. 30 saniyəlik reklamı iki dəfə izləmək 5+ dəqiqə çəkir, sonra mükafatı ala bilmir, indi bu reklamı nə vaxt görsəm, sadəcə proqramı bağlayacağam, bunu etmək gülüncdür.
Mən bu oyunu ilk dəfə sevirəm! bir növ Orijinal Mario kimidir. Lakin İNDİ Onlarda Sizə Oynamaq üçün O gün buraxılan Nəyəsə EHTİYACINIZ GƏLƏCƏKLƏRİ Hadisələr keçir? Qazanmaq və ya hətta bu nöqtədə oynamaq üçün pul vermək gülüncdür. Döyüş bileti BAHALI oldu. İrəlilədikcə fərq edildi. Əvvəllər Hard-da 2 düyməni buraxdığı yerdə azalır. İndi Gündəlik Tədbir üçün Hard NO düymələrini vurmaqla 2 həftə...
Beləliklə, mən 2-ci dünyaya gəldim və təəccübləndim ki, 1-ci dünya mənə düşmənlərlə necə davranmağı öyrənməyə imkan verən çox yumşaq öyrənmə əyrisinə malik idi, lakin məni həddən artıq stimullaşdırmadı. Dünya 2 xəritəsi 2 böyük bayramdır, əgər sağ qalsanız belə, sağlamlığınızın yarısını itirmisinizsə və yalnız bir və ya iki üstünlük o otağı daha tez təmizləmək üçün istifadə olunacaq. Ölüm partlayışı və zəncirvari atış, sonradan faydalı olmayacaq bir otaqla məşğul olmaq üçün 50-dən sizin üçün yalnız iki üstünlük olmamalıdır.
Əyləncəli oyundur, əgər onu indiyə qədər bir səviyyəyə çatdırsanız, bu, düşmən spamıdır. Gəlin görək bir anda neçə düşməni bir səviyyəyə sığışdıra bilərik və bu, sadəcə əyləncə deyil
bezdirici. Oyun bir neçə dünyadan sonra həddindən artıq çətinləşir. Ötürücüm və qəhrəmanım səviyyəli olsa belə, mən hələ də məhv oluram. Niyə hər şey bu qədər bahadır? Başlanğıc bonusunu təkrarlamaq üçün 100 daş? Portal üçün 600 qiymətli daş və ya nə adlanırsa? Hər ay mövsüm bileti alıram, amma düşünürəm ki, bu oyunu bitirmişəm. Artıq zövqlü deyil. Bir şeyə nail olmaq çox uzun çəkir və hər şey çox bahalıdır. 🖕
Mən bunu bəyənirəm, amma reklamlar və siz yalnız 4 raund oynaya bilərsiniz, çünki raund oynamaq üçün sərf etməli olduğunuz enerji, lakin hər şey həqiqətən yaxşıdır və bu qədər.
Bu oyundan həzz alırdım, çünki bir çox telefon oyunundan fərqli olaraq təsadüfi oyun idi. Bununla belə, onlar oyunu tez dəyişdirdilər ki, o, saxtalaşdırılıb ki, siz bütün digər telefon oyunları kimi pul xərcləyəcəksiniz. Mən onu ən azı 6 aydır oynayıram, hər tədbiri edirəm, lakin hələ əlavə oyunçunun kilidini açmamışam. Fərqli bir personajın kilidini açmağa yaxınlaşdığımdan, oyunçunun kilidini açmaq üçün daha əlamətlər qazana bilmirəm. Hadisələri nə qədər döysəm də. Oyundan daha çox dollara fikir verir....
Bu oyun Super Duperdir!!! Mən bu oyunu tamamilə sevirəm! O, MƏNİM OLDUĞUMUZ HER ZAMAN KEÇİCİ OYUNLARDAN BİRİDİR. MƏN QRAFİKANI SEVİYORUM OYUN MÖVZUSUNU OYNAYIR KONTRİLLƏRİ ÖZƏNDİRMƏK ASANDIR VƏ MƏN SADECE BUNDAN DOYA BİLMİRƏM. OYUN DİZAYNERLƏRİNƏ SİZİN QALİBİNİZ VAR. TƏBRİKLƏR!!!
Mr Autofire Екшн wao
Mr Autofire অ্যাকশন msqz
Düşünürəm ki, bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, amma enerji sistemi məni əsəbiləşdirir (oyunu oynamağımı istəyirsiniz, yoxsa silməyimi istəyirsiniz?) Bu qədər uzun sürməsəydi, o qədər də pis olmazdı. enerjini geri qaytarmaq üçün inanılmaz dərəcədə bezdirici olur ümid edirəm ki, oyun tərtibatçıları ya enerji sistemini dəyişdirəcəklər ki, daha az vaxt aparacaq, ya da ondan qurtulacaq.
İstənilən reklam çıxanda telefonum titrəyir və canlanan ekran reklam zamanı öldüyümü göstərir..
Oyunun 2-ci günündə əldə edə biləcəyiniz 4-cü mərhələyə çatana qədər oyun olduqca ədalətli görünür. Sonra uzun müddət və ya daha yaxşı avadanlıqlara pul xərcləyənə qədər qapıdasınız. Bu oyun buna görə pisdir. 1 ulduz. Və bunun silinəcəyini biləcəyəm. Əgər belə olsa, sosial media vasitəsilə daha çox insana məlumat verəcəm.
Düzünü desəm, oynamağa dəyməz. Oynamaq üçün heç vaxt enerjiniz tükənməyən olduqca güclü bir oyuna başlayırsınız, bəli onlardan biri, lakin daha yüksək səviyyələrə çatdığınız zaman enerjiniz tükənənə qədər yalnız 4 dəfə oynaya bilərsiniz. Sahib olduğunuz enerji miqdarı ilə müqayisədə hər bir dünya üçün tələb olunan üyütmə miqdarı, ümumiyyətlə irəliləyiş üçün əbədi vaxt tələb edir. (Sizə mükafat vermək üçün hələ də oynanmayan və sizi oyundan tamamilə kənarlaşdıran reklamlar var)
Çox əyləncəli, çox xoşdur... siz oyununuzu düzəltməli olduğunuz deyiləndə, həqiqətən də, gecikməni düzəltməlisiniz, o, təsadüfi olaraq atlayır və bəzən heç bir səbəb olmadan vaxtından əvvəl ölümə səbəb olan cavabsız qalır... asan düşmən, amma 3 saniyə atlaya bilmirəm, çünki hazırda avtomatik tapança olan ən yaxşı silahımdan istifadə etdiyim üçün oyun donmağa qərar verir? O adam olmaq fikrində deyiləm, amma oyun işləmədikdə... telefon bu ilin əvvəlində yeni buraxılıb.
Əla oyuna malik həqiqətən əyləncəli bir oyundur, lakin üçüncü dünya demək olar ki, mümkün deyil. Birinci və ikinci dünya gözəl və asandır, üçüncü dünya isə həqiqətən çətindir.
Cənab Cashgrab... Archero-nun bəzən qeyri-sağlam idarəetmələrlə, çox pozulmuş oyundaxili iqtisadiyyatla və həqiqətən sizi alış-veriş etməyə sövq edən əyləncəli nokaulu (hissələrdə dəqiq surəti). Bu, şübhəsiz ki, oyunu kifayət qədər erkən qazanmaq üçün bir ödənişdir, bu da ayıbdır.
Qazanmaq üçün ödəyin. Uzaq dur. Avadanlığınızı təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər qənimət əldə etmək üçün təkrar-təkrar eyni səviyyədə oynamalısınız. Qəhrəmanın kilidini açmaq başqa səviyyəyə çatır. Dəlilik. Əgər ödəniş etməsəniz, hər zaman reklam alacaqsınız. Ödəniş etsəniz belə (mən etdim) siz yenə də gündəlik pulsuz qutuda, isteğe bağlı gizli qutuda və s. reklamlar alırsınız. Mən heç vaxt rəy yazmıram, ancaq bu oyunun tərtibatçıları super acgöz olduqları üçün yazıram.
Bir az əyləncəlidir, lakin çox üyüdülür. Bir az absurd olacaq. Sanki irəli getmək üçün pul ödəməyinizi istəyirlər.
Tərəqqi son dərəcə yavaşdır. Birinci simvolu 2-ci səviyyəyə çatdırmaq üçün təxminən 20-yə ehtiyacınız olan bir parça əldə etmək üçün saatlar sərf etməyincə, xarakterlərin düzəldilməsi ümumiyyətlə mövcud deyil; yeni simvolları satın almadan açmaq demək olar ki, mövcud deyil. Hər bir oyun oynamaq üçün pul ödəyəcəyimiz kimi videoya baxmağımıza icazə vermək əvəzinə, mərhələni keçə bilməsəniz, davam etmək üçün qiymətli daşlar xərcləməlisiniz. Başqa nə, 20 saatdan çox oyun oynayan 600 daş-qaşım var. Davam etmək üçün daşlar 150 alırlar.
İlk oyunda çox asılılıq yaradır. Hər oyunun əvvəlkindən tamamilə fərqli olduğunu nəzərə alsaq, oynadıqca daha da asılılıq yaradır. Seçimləriniz və əl-göz koordinasiyanız ümumilikdə döyüşün nəticəsini müəyyənləşdirir. Mən əminliklə yükləməyi tövsiyə edirəm. İndiyə qədər ən yaxşı oyun və mən cəmi 12 dəqiqə oynamışam. Bununla belə, telefonumda 643 oyun var və bu, hamısını ilk oyunu məğlub etdi.
Mən oyunun etdiyi bütün dəyişiklikləri sevirəm... Kaş ki, əsas oyun o qədər də vacib olmayaydı... bir il oynadım və hələ də aylarla eyni səviyyədə qala bildim... mağaza da çox dağınıqdır .. və turnirlər sizin üstünlük üçün bir şey almağınız ümidi ilə yığılır.. Hər iki halda, bir yerə çatmağı gözləmirsinizsə, heç vaxt...
Ümumiyyətlə, indiyə qədər əla oyun. Yeganə şikayətim odur ki, silahların düşməsi hətta bu cür oyunlar üçün də LOOOW olur. Digər dişlilər üçün düşmə dərəcələri daha yaxşı deyil. Hələ əla və əyləncəli oyun. Baxmayaraq ki, döyüş bileti alın.
Yaxşı oyun, lakin enerji sistemi bir sürükləmədir. Siz düzəldin ki, mən baxışı düzəldirəm. Siz həmçinin materialları sata bilməlisiniz və müntəzəm olaraq material və əşyalar əldə etmək üçün sikkələrdən istifadə edə bilməlisiniz. Həmçinin, bir maddə üçün on materialı alver edə bilməlisiniz. (Təbii ki, göy qurşağı materialını saymırıq). Həmçinin, bu kimi yeni dünyalar yaratmağa davam etmək əvəzinə, bir müddət oyunda olanlar üzərində işləyin.
Əyləncəli oyun...AMMA bunu çox bəyəndiyi kimi, tərtibatçılar acgöz olurlar və oyunun hər dəqiqəsi üçün 5 saniyə reklamları zorlayırlar. Həqiqətən axını məhv edir və oyunun yuxarıda onlara pul haqqında olduğunu göstərir. Artıq vaxtımı itirmədən davam edirəm. Həqiqətən əyləncəli olduğu üçün kədərli idi.
Mən oyunu yenilədim və bütün personajlarım və silahlarım yox oldu və bu, sanki oyunda yeniyəm kimi məni yenidən başladın. Bütün zəhmətimi sildi. Həmçinin döyüş bileti üçün 8 dollar ödədi. Fərqi yoxdur. Bu, heç kim üçün yararsız və oynanılmazdır. İstədiyiniz qədər üyüdüb oynaya bilərsiniz və vaxtınızı itirəcəksiniz. Bu tərtibatçılar acgöz və iyrəncdirlər. Mən bir il əvvəl bu oyunu keçirdim və bu pis deyildi. Yazıq.
Olduqca layiqli oyun, baxmayaraq ki, irəliləyiş çox tezliklə yavaşlayır. Nəzarət edə biləcəyiniz şeylərə deyil, əldə etdiyiniz seçimlərə əsaslanaraq səviyyəni keçib-keçmədiyinizdə bir az çox təsadüfilik var. Əminəm ki, əşyalar üçün zərər statistikası da səhvdir. Mənim snayper tüfəngim var ki, o, daha az ziyan vurur, lakin digər silahlardan daha çox təsir edir.
Bu, mənim çox xoşuma gələn archero kimidir, lakin yoldan çıxmaq bacarığı bu oyuna daha güclü üstünlük verir. Bu, həqiqətən də bu oyuna xarakter/ləzzət verən ən böyük keyfiyyət və taktiki təcrübədir ki, başqaları ilə müqayisə oluna bilməz. VAXTINIZA SARMAYI YÜKSƏKLƏ TÖVSİYƏ EDİRƏM.
Yenidən oynamaq üçün qayıtdım və əvvəlkindən bir az daha çətin görünür, yoxsa mən sadəcə əmirəm. Damlaları sağaldır??? 2-ci fəsil olsa belə, düşmənləri məhv etmək çox uzun çəkir. 1-ci fəsildən dərhal sonra mağazaya giriş icazəsi verilməlidir.
Enerjinin doldurulmasını gözləməyi sevmirəm, onun doldurulmasını gözləməzdən əvvəl təxminən 4 oyun oynaya bilərsiniz. Bundan başqa xoşuma gəlir
Layiqli oyun. Şübhəsiz ki, çətin. Digər oxşar oyunlara nisbətən bir az daha səbir tələb edir. Ancaq oynamaq daha da əyləncəlidir
Archero kimi, səviyyələrin daxilində və kənarda səviyyəni yüksəltmək üçün eyni təsadüfiliyə malikdir. Hansı ki, xoşuma gəlmir. Və daha tez XP qazandığınız yerdə çox balanssızdır, sonra "statistikanızı" təkmilləşdirmək üçün dollar qazana bilərsiniz. Üstəlik, üzərində işlədikləri elementə sahib olmamışdan əvvəl avadanlığı təkmilləşdirmək üçün çoxlu əşyalar əldə etdim. Və çox pul almadığınız üçün, onsuz da onları təkmilləşdirməyə imkanınız yoxdur. Oyun əyləncəlidir, lakin çox məhdudlaşdırıcı olduğu üçün onu saxlamaq üçün kifayət qədər həzz almıram.
Dünya 4-ə qədər xoşuma gəldi. Və çətinlik dəli oldu. Sonra fikirləşdim ki, icazə ver, ödəyim və mən daha yaxşı resurslar əldə edəcəyəm və bu, asanlaşacaq. Amma yox! Hələ həqiqətən çətindir. İndi də kişi kimiyəm o pulu niyə xərclədim, heç bir faydası olmadı. Niyə kişi???
Mən bu oyunu həqiqətən bəyənmək istəyirəm, lakin Ramp up çətinliyi çox çətindir və bir şarjla yalnız 4 oyun oynaya biləcəyiniz faktdır. Güc UPS həqiqətən səliqəli fikirdir, lakin bu, yaxşı bir güc əldə etmək üçün çox şansdır. müsbət tərəfi A oyun üçün həqiqətən yaxşı bir fikirdir
Heç bir irəliləyiş olmadan Archero ripoffu. Həm də bəzən səviyyələr arasında reklamlar var, bu da oyunun gedişatını tamamilə öldürür
Perma-dan kənarda qalmaq istəyirsinizsə və heç kim onu düzəltmək və sadiq oyunçu saxlamaq fikrində deyilsə, bunu əldə edin. Bir müddət öldürmək üçün əyləncəli bir təcrübədir. Çox təəssüf ki, laqeydliyi daha da bezdirici edir.
Bu əla oyun olardı, amma əyləncə ilk gündə ölür. Səviyyədə oynamaq və 3 dəqiqə ərzində ölmək üçün 5 enerji lazımdır. Maksimum enerji 20-dir. 1 enerjini bərpa etmək üçün 8 dəqiqə lazımdır. Bir az riyaziyyatla məşğul olun və siz tez başa düşürsünüz ki, bir neçə gündən sonra proqramı silmək istəyəcəksiniz, çünki oyunda sözün əsl mənasında heç bir işiniz qalmazdan əvvəl gündə yalnız 20 dəqiqə oynaya bilərsiniz. Bu olmasaydı, bu, əla oyun olardı.
Tərtibatçılar oyunu daha da çətinləşdirir və irəliləyişi daha da çətinləşdirir ki, siz pul xərcləyəsiniz. Həm də reklamları artırırlar. Tövsiyə etməyin.
Oyun əladır, amma mən çox irəli getdim və ən yeni yeniləmədə oyunun əvvəlinə geri göndərildim. Yalan danışmamaq istəyi məni əsəbiləşdirir, çünki oyuna pul xərcləyirdim. Beləliklə, bir il oynadıqdan sonra əşyalarımı itirmək bir növ məyusedicidir.
Rəyimi 5 ulduzdan 3 ulduza qədər azaldır. Çox şeydən həzz alın və tonlarla saat sərf etdim və yüzlərlə dollar xərclədim, amma indi qutularıma çatmaq üçün mağazadakı bir çox təklifləri vərəqləməliyəm. Hər dəfə bunu etməyə məcbur olmağı sevmə
Mr Autofire Veiksmas djta
Oyun əladır və mən heç vaxt yaxşı qrafika ilə belə sadə oyun görməmişdim. Mən sizə rejimlər, silahlar və fərdi dərilər üçün ideyaların siyahısını verə bilərəm və əgər oyunda bir şey varsa (silahlar və ya dərilər) mənə deyin
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Arkády umko
İndiyə qədər mən qorxulu maaş divarını vurmamışam, amma daha da irəlidə ola bilər. İstənilən halda mən oyunlara olduqca tənqidi yanaşıram, lakin bu, mütləq 4-5 ulduza layiqdir. Mexanika əladır, səviyyələr çətin, lakin qeyri-mümkün deyil və seçdiyiniz üstünlüklər nəzərəçarpacaq dərəcədə fərq yaradır. Lightheart Entertainment komandası yaxşı işlərə davam edin🤙🏻
Əyləncəli oyun, lakin, bütün uğurlar, ağır daşları və ya çox pul. Hər bir təkmilləşdirmə və döyüş zamanı qazanc bir rulondur. İstədiyimə xal qoya bilmirəm. Və təkmilləşdirmələr/xarakter kilidini açmaq çox yavaşdır. Sonsuz dərəcədə daha yaxşı ola biləcək düz pul ələ keçirmə kimi görünür.
Oyunda olan anlayışların çoxu Archero oyununda birbaşa alınır. Archero onları 100 dəfə daha yaxşı yerinə yetirir. Başqa bir şey, hərəkətin çox sərt olması və maye olmamasıdır. Qrafiklər qəribədir. Konsepsiya yaxşıdır, amma icrası dəhşətlidir.
Mən ona 5 ulduz verərdim, çünki oyun çox əyləncəlidir. Oyun çətinləşəcək və istənilən yerə çatmaq üçün sizə çox pul xərclənəcək. Bir aydan artıqdır ki, eyni səviyyədə qalmışam və təkrar-təkrar eyni səviyyədə oynamaq cansıxıcı və əsəbi olur, düşündüm ki, oyunu dəyərləndirməliyəm və onu silməzdən əvvəl insanlara tərtibatçıların hərisliyi barədə məlumat verməliyəm. Ps bir səviyyəni keçmək üçün 30 dollardan çox pul xərcləmişəm, buna görə də ödəmək istəmirsinizsə, oynamayın.