Post by swisonstorerthi on Feb 23, 2022 6:53:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Мислим да је ова игра заиста забавна, али након неког времена постаје досадна, мислим да не желимо да увек будемо обавештени да смо изгубили још једну утакмицу. Мислим да само треба да побољшају начин игре, као што би ми требало да будемо у могућности да бирамо сопствену позадину и тако даље... Игра треба да буде боља!!!
Tiles Hop: EDM Rush! – Апликације на Google Play-у
It is a special game in different genres of piano games and wonderful gameplay. New popular music songs added. Now you can play dancing ball on the music
Dancing Road: Color Ball Run! เพลง ghm
Сама игра је одлична, што јој даје 4 звездице. Дао бих му 5 звездица да оглас не лаже. Каже да можете укуцати одређену песму и одмах је пустити. Али не можеш.
Несвида ми се игра ни мало
одлична игра зависности. превише огласа! сада сваки пут када желите да поновите, морате да гледате рекламу. пре него што сте могли барем да прескочите већину огласа када поново пуштате епизоду. Порадите на овоме јер је ова игра прилично кул. и да ли сам споменуо веома зависну!
Лепа игра која је потпуно покварена превеликим бројем реклама. Потребно је неколико секунди да се реши загонетка, а онда сте заузети гледањем реклама пола минута до минута између СВАКЕ слагалице. Заморан, обрисано!
video11.xml - NhacPro
Нема довољно песама
Свиђа ми се, али сваки пут када завршим само оглас за огласом за огласом. Овој игри је потребно много више потенцијала, јер сам имао много бољих утакмица у прошлости. Такође увек имам 4 траке Ви-Фи мреже, а ова игра чини да мој уређај има 1. Молим вас. Морао сам да избришем ову апликацију првог дана када сам је добио. Уф!
Није нешто прекида!!!😤😤😤🌜
Ова игра је заиста забавна, али нема увек песме које желите и скоро све су В.И.П, а ако нема, морате погледати додатак, али је ипак веома забавно играти ову игру 😉
Свиђа ми се апликација која је забавна, волео бих да можете да користите оригиналне песме јер песме не звуче исто као оригиналне песме и знам да морате да зарадите новац на овоме, али количина т додатака је смешна и да вам је потребна хеартс то плаи тхис гаме ме тера да желим да је избришем. Морате да погледате још један видео да бисте пустили песме заједно са осталим додацима које морате да погледате када добијете песму, а други додаци који се задржавају након што завршите песму.
Wm tipp plan 2014 excel, Flipo far away mp3, Las sepias cambian de color. ... Lord justice thorpe wiki, Laura brauth, Dragon ball capitulo 1 audio latino.
Свиђа ми се, али понекад након што гледате огласе да бисте откључали нивое, нивои показују да нису откључани и морате да погледате други оглас да бисте га откључали
Добра је, имамо живот за Данцинг роад. Сваки дан добијамо бесплатно дијаманте
Да дам ову игру 0 звезда јер ме стално удара кад тек почнем да се играм 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
Софија
Игрица је топ само има пуно реклама
😍😍 Много волим ову игрицу. Веома је добра колико је висока 1 година 1 година или 2 године дете неће да игра у 2 године дете зна да пише може да игра ову игру коју је написао. Царлин Вањиру. И. Цико. Мвора.
Супер игрица
Заиста ми се свиђа ова игра, али до новог ажурирања нисам могао да пуштам своје песме са њом и зато јој нисам дао пет звездица. Много је забавније играти своју игру посебно када завршите све нивое.
Заиста волим ову игру, али има превише реклама.
У реду је Лол 🤣 Само сам био досадан
потпуно је иста као и друга верзија игре. то је пут којим се лопта креће да погоди боје. једина разлика је у томе што ово колено има звук у позадини. апликација такође нема кул музику, али је баш као тематска песма.
Тако вас молим вас нецу рекламе ☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹🥺🥺🥺
Као и сваки други направљен од стране ове компаније. У суштини исто, само другачије извршење. Осим што увоз сопствене музике изгледа не функционише. Иначе, игра ради. Ако више уживате у гледању реклама него у игрици, онда је свака игра коју они направе права ствар. Избришите игру када завршите и заборавите.
После допали ролеркостер опере пр потпоре пр о то 3 ип је ч оп докторке о е потпоре отпор поште порше протоколе о отпором о е ч сеоске ирпиро.
Вау
Игра је забавна! Само, музика. Претпостављам (ово су моја мишљења, а не чињенице па могу, а не морају бити истините.) да Аманотес није желео да ауторска права песама, не знам много о ауторским правима, али зар не могу само да питају уметника дозвола за песму да се песма стави у игру? (Не знам да ли ситуације са ауторским правима тако функционишу?!) Не кажем да ми се не свиђа неоригинална верзија, само кажем да бих волео игру да има оригиналну песму. Надам се да ћеш се побољшати.
Свеукупно је лепа игра, али је помало кварна, као када покушам да изаберем нову стазу, лопту или путању, греши и даје ми погрешну. А када подесим осетљивост превисоку, лопта ће почети да се врти около
Hole.io Árkádjátékok rig
Свиђа ми се ова игра јер је била заиста забавна и забавна је па волим да је играм много и сваки дан је играте па ми се свиђа зато то радим 5 звездица Волим како ћете слушати музика док свираш и тако је забавно да можеш да радиш било који уређај Волим га па је ово шокирало прилично забавно Волим како је то као да би волео да имаш различите боје ружичаста љубичаста жута стварно је забавно зато мислим да изгледа како то како да радиш руку можеш да бираш песме 😊😊😊😊😊
Било је забавно и кул концепт. Међутим, ако забрљате, морате да гледате рекламу СВАКИ ПУТ . Да бисте изабрали песму, МОРАТЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ОГЛАС осим ако није једна од 8-битних песама на самом дну листе доступних песама. Не желим да пуштам миди музику и гледам милион огласа..Разумем да вам треба приход и немам ништа против, али ово је било превише на рекламама.
Vreme smrti - knjiga III PDF - ckenadvihar17 - Google Sites
Dancing Road: Color Ball Run! Zene kivq
ОВО ЈЕ НАЈЗАБАВНИЈА ИГРА КОЈУ САМ ИМАО!!!! НЕ МОГУ ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ИГРАМ!!! Мој једини проблем је што је веома заостао И то нису праве песме, само обраде, обраде су ОК, али ипак
Сама игра је пристојна. Можете добити добрих 15-20 минута игре, ако сте лоши у игри као ја. Избор музике није по мом укусу, али слушам непопуларну врсту и жанр, тако да о томе не могу превише да говорим. Животи нису велика ствар, добијеш педесет. Рекламе су велика сметња. Да, наравно, програмери морају да буду плаћени. Али смешна је количина огласа коју добијате. Тренутно имам проблем где игра брише мој напредак кад год изађем. Има озбиљне падове оквира. ✯✯✰✰✰
Да, слажем се да је ова апликација невероватна, али их има много, али је у реду јер ме огласи не иритирају, али генерално ова музичка игра је забавна, па јој дајем 5 звездица, али у стварности 100 звездица. Надам се да је ово било од помоћи
Dancing Road: Color Ball Run! Μουσική evv
E league road to vegas, Homeway systemkabel, Post secondary goals for ... Shanto's, Recepti s riba, Uoa group property, Free 2 player running games,
Ова апликација има много песама које ми се свиђају – само не оне у додацима (које ми се више свиђају) – што ме помало мучи. Немојте ме погрешно схватити, заиста је забавно, али постоји и пут до многих додатака. То није ништа као додаци који су за игру. Можда иде 1 додавање између 2 или 3?- Ако је то могуће. Али за сада дајем апликацији 3 звездице. (рекао сам да додаје начин на много пута 😂)
Добра игра је најбоља, али једини проблем је то што има превишеоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооог иритирања реклама игрица. Још једно веома неугодно је ДА ЈЕ ИГРА БЕСКОрисна АКО НЕМАШ ЖИВОТА. НЕМА ЖИВОТА, НЕМА ЗАБАВЕ!!!!!!